The Long-Awaited 26th Volume of the „Book of Lithuanian Folk Songs“ – Second Volume of the Calendar Songs - Astrauskas, Rimantas (Tautosakos darbai, 2025)
Lietuvių liaudies dainynas 26: Kalendorinių apeigų dainos 2: Pavasario-vasaros ciklo dainos, parengė Jurgita Ūsaitytė, melodijas parengė Aušra Žičkienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023. – 563 p.: gaid. + 2 kompaktinės plokštelės