About Grandma and Other Things - Būgienė, Lina (Tautosakos darbai, 2022)
Živilė Kropaitė-Basiulė, # fainiausia pasauly močiutė. Anūkė klausia apie karus ir sąžinę. Partizanų ryšininkės ir politinės kalinės Onos Butrimaitės-Laurinienės istorija. Vilnius: Balto, 2022, 336 p.