How to See the Snake’s Feet? - Davidavičius, Mantas Antanas (Tautosakos darbai, 2022)
Jurga Jonutytė, Giedrė Šmitienė, Gyvatės kojos: negalios samprata gyvenimo pasakojimuose. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2021, 360 p.