Europos šalių valdžios sektoriaus finansų fiskalinio stabilumo vertinimas - Melnykov, Yuriy (Lietuvos statistikos darbai, 2013)
Straipsnyje empiriniu, statistiniu požiūriu analizuojamas 27 Europos Sąjungos šalių ir Norvegijos valdžios sektoriaus finansų fiskalinis stabilumas, taikant bendrojo vidaus produkto augimo tempų, ilgalaikių interesų lygio ir pirminio balanso skirtumų laiko sekų Dikio ir Fulerio praplėstąjį vienetinės šaknies kriterijų.