Lietuvos kredito unijų veiklos efektyvumo vertinimas - Kėdaitis, Vytautas; Girčytė, Justina (Lietuvos statistikos darbai, 2015)
Straipsnyje apibūdinamos Lietuvos kredito unijų veiklos efektyvumo vertinimo galimybės taikant sankaupų analizę, Probit regresijos modelį, pagrindžiamas patikimumas ir tikslingumas vertinant gautus rezultatus, taip pat tikrinamas modelio stabilumas laiko požiūriu, įvertinamas gautų rezultatų patikimumas ir pagrindžiamas modelio tinkamumas tiriant Lietuvos kredito unijų veiklos efektyvumą.