Lietuvos konkurencingumas statistikos veidrodyje - Rudzkis, Rimantas (Lithuanian Journal of Statistics, 2009)
Straipsnio tikslas – apžvelgti pagrindinius šalies konkurencingumo įvertinimą lemiančius statistinius rodiklius ir nustatyti Lietuvos pažangą konkurencingumo didinimo srityje. Straipsnyje analizuojamos skirtingos konkurencingumo vertinimo metodikos, aptariama padėtis Lietuvoje bei įvardijamos šalies konkurencingumo perspektyvos, atsižvelgiant į ūkio raidos aktualijas.
Keywords: none