XXI amžiaus Lietuvos statistikos bruožai - Markelevičius, Jonas (Lithuanian Journal of Statistics, 2009)
Tik gerai informuota visuomenė gali būti demokratinė. Lietuvos valstybės statistika įžengė į XXI šimtmetį ne tik deklaruodama, bet ir įteisinusi bei įgyvendinusi svarbiausius demokratinės visuomenės statistikos principus.
Keywords: none