Ankstyvojo amžiaus ASS turinčių vaikų funkcinio elgesio vertinimas bendradarbiaujant šeimoms ir logopedui - Grigėnaitė, Julija (Special Education, 2020)
Šiame straipsnyje pateikiamo tyrimo tikslas – atskleisti ankstyvojo amžiaus autizmo spektro sutrikimą turinčių vaikų, funkcinio elgesio vertinimo metodikos taikymo galimybes, bendradarbiaujant specialistams (logopedams) ir tėvams. Tyrime dalyvavo 17 logopedų, dirbančių sveikatos apsaugos ir švietimo sistemose.