Anotacijos - Citavičiūtė, Liucija; Čiurinskas, Mintautas; Sidabraitė, Žavinta (Senoji Lietuvos literatūra, 2025)
Axel E. Walter, Orpheus Prutenus. Selbstkonzept und Rezeption des Dichters Simon Dach, Klaipėda: Klaipėdos universiteto leidykla, 2020, 415 p. ISBN 978-609-481-083-1Deutsche Gelehrte und die baltischen Sprachen, hrsg. von Harald Bichlmeier, Christiane Schiller und Silke Brohm, (Schriftenreihe der Gesellschaft für Baltische Studien 5), Hamburg: baar, 2024, 194 p. ISBN 978-3-935536-50-9Kęstutis Daugirdas, Andrius Volanas ir reformacija Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje, monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024, 445 p. ISBN 978-609-425-385-0Alkiškių, Šiaulių, Žeimelio evangelikų liuteronų parapijos ir jų archyvai, sudarė Ernestas Vasiliauskas, Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas, Klaipėda: Klaipėdos universiteto leidykla, 2024, 239 p. ISBN 978-609-481-187-6