Jonas Jokūbas Kvantas. Kvantų giminei ir palikuonims parašiau 1756 m. Giminės genealogija, išspausdinta Kvanto nekrologe (1772) - Strockis, Mindaugas; Citavičiūtė, Liucija (Senoji Lietuvos literatūra, 2024)
-