Apie popiežiaus nuncijaus Zacharijo Fererio vizitą 1520–1521 metais ir sąžinę Lietuvoje - Čiurinskas , Mintautas (Senoji Lietuvos literatūra, 2020)
Popiežiaus nuncijaus pirmojo vizito Lietuvoje ir pirmosios žinomos lietuvio biografijos – Vita D. Casimiri confessoris – 500 metų jubiliejui