Jonas Pašakauskis (Jan Poszakowski). Tėvo Motiejaus Kazimiero Sarbievijaus gyvenimo santrauka (parengė ir iš lotynų k. išvertė Ona Dilytė - Čiurinskienė) - Dilytė - Čiurinskienė, Ona (Senoji Lietuvos literatūra, 2024)
-