Martyno Laternos iš Jėzaus Draugijos, šv. teologijos daktaro, Pamokslas švento atminimo Stepono Pirmojo, šlovingiausio Lenkijos karaliaus, laidotuvių apeigoms (iš lotynų k. vertė Simona Jaskelevičiūtė) - Jaskelevičiūtė, Simona (Senoji Lietuvos literatūra, 2017)
-