„Gyventi man su juo meilėje pagal šį raštą...“: keli pastebėjimai apie naująjį LDK ir Maskvos valstybės sutarčių leidimą - Gudmantas, Kęstutis (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės ir Maskvos valstybės sutartys. 1446 – 1556 metai. Šaltinių publikacija, (Lietuvos užsienio politikos dokumentai XIII–XVIII a.), sudarė, parengė, vertė Marius Sirutavičius, Kaunas, Vilnius: Vytauto Didžiojo universitetas, Versus aureus, 2016, 308 p. ISSN 978-609-467-251-4; 978-9955-34-648-7.