Studies into the Literary Canon Prompted by a Zeal for Unmasking - Kuolys, Darius (Senoji Lietuvos literatūra, 2025)
Viktorija Šeina, Aistė Kučinskienė, Mokyklinis lietuvių literatūros kanonas. Šimtmečio raidos rekonstrukcija: Monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024, 614 p., ISBN 978-609-425-399-7
Keywords: -