The Manuscrips of Kristijonas Donelaitis - Subačius, Paulius V. (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Kristijono Donelaičio rankraščiai: Fotografuotinis leidimas = The Manuscripts of Kristijonas Donelaitis: A Facsimile Edition = Die Handschriften von Kristijonas Donelaitis: Faksimileausgabe, parengė Mikas Vaicekauskas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2014, 100 p.
Keywords: -