An European Travel Guide of the Second Half of the Seventeenth Century: Thoughts While Browsing Through the Travel Diary of Priest K. J. Vaišnoravičius (Wojsznarowicz) of the Years 1667-1669 - Drungilas, Jonas (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Kazimieras Jonas Vaišnoravičius, Kelionė po Europą su jaunuoju kunigaikščiu Ostrogiškiu: 1667–1669 metų dienoraštis, iš lenkų k. vertė Birutė Mikalonienė ir Eglė Patiejūnienė, iš lotynų k. vertė Eglė Patiejūnienė, komentarus parašė Kristina Mačiulytė, Eglė Patiejūnienė, Mintautas Čiurinskas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2009, 286 p.
Keywords: -