Annotations - Citavičiūtė, Liucija; Čiurinskas, Mintautas; Dilytė, Dalia (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
Kūdikių prietelius. Skaitinių vadovėlis: Mokslinis dokumentinis leidimas ir straipsnis, parengė Žavinta Sidabraitė, Klaipėda: Klaipėdos universiteto leidykla, 2015, 743 p.: faks. ISBN 978-9955-18-873-5Mažosios Lietuvos enciklopedinis žinynas, vyriausiasis redaktorius doc. dr. Vaclovas Bagdonavičius, Vilnius: Mažosios Lietuvos fondas (JAV, Kanada), Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras (Lietuva), 2015, 583 p.: iliustr. ISBN 978-5-420-01761-6.Albertas Kojalavičius-Vijūkas, Šventasis Lietuvos Didžiosios Kunigaikštijos bei jai priklausančių provincijų giminių ir herbų vardynas = Sacer nomenclator familiarum et stemmatum Magni Ducatus Lituaniae et provinciarum ad eum pertinentium, iš lotynų kalbos vertė, sudarė, pratarmę ir straipsnį parašė Sigitas Narbutas, straipsnį parašė Edmundas Rimša, komentarus parašė, šaltinių ir literatūros sąrašą parengė Sigitas Narbutas ir Edmundas Rimša, asmenvardžių rodyklę parengė ir knygą redagavo Daiva Narbutienė, straipsnius į anglų k. vertė Ana Venclovienė, (Collectanea litterarum Lituaniae, 1), Vilnius: Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių biblioteka, 2015, LXX, 809 p.: faks. ISBN 978-9986-498-68-1.Samuelio Boguslavo Chylinskio Biblija, t. 3: Samuelio Boguslavo Chylinskio Biblijos istorijos šaltiniai = Fontes ad historiam Samueli Boguslai Chylinski Bibliae Lithuanicae illustrandam, parengė Gina Kavaliūnaitė, vertėjai Eugenija Ulčinaitė, Stephen C. Rowell, Axel Holvoet, Gina Kavaliūnaitė, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2015, LXIII, 561 p., 4 sulankst. iliustr. lap.: iliustr., faks. ISBN 978-609-459-628-5
Keywords: -