The Heritage of Memory of Kristijonas Donelaitis - Sidabraitė, Žavinta (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
Domas Kaunas, Kristijono Donelaičio atminties paveldas: Studija, Vilnius: Akademinė leidyba, 2016, 472 p. ISBN 978-9955-33-696-9
Keywords: -