Anotations - Čiurinskas, Mintautas (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
Andriejus Mlodzianovskis, Palaimintojo kankinio Juozapato, Polocko arkivyskupo, gyvenimo ir mirties simboliniai atvaizdai: šaltinis, vertimas ir studija, sudarė Jolita Liškevičienė, [mokslinių tekstų autoriai Remigijus Černius, Mintautas Čiurinskas, Ona Daukšienė, Jolita Liškevičienė, iš lotynų kalbos vertė Mintautas Čiurinskas, Ona Daukšienė, Rita Katinaitė], Vilnius: Vilniaus dailės akademijos leidykla, 2015, 574 p.: faks. ISBN 978-609-447-155-1.Pranciškus Malkotas, Karų su turkais ir Livonijoje balsas apie šlovingo atminimo Joną Karolį Chodkevičių = Franciszek Małkot, Tureckich i iflanskich wojen o sławnej pamięci Janie Karolu Chodkiewiczu głos, parengė Darius Antanavičius, Dariusz Chemperek, Eglė Patiejūnienė, vertė Eglė Patiejūnienė, Warszawa: Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego, 2016, 155 p. ir [25] p. faks.; natos, iliustr., portr. ISBN 978-83-62622-29-0.Żywot świętego Kazimierza królewicza polskiego i książęcia litewskiego w Wilnie roku 1606 przez Mateusza Chryzostoma Wołodkiewicza przełożony, opracował Jan Okoń; przy współpracy Katarzyny Gary i Jolanty Rzegockiej; przekład tekstu łacińskiego Katarzyny Gary, Warszawa: Muzeum Historii Polski, 2016, 243 p.: iliustr. ISBN 978-83-65248-06-0.
Keywords: -