How a Number of Graphic Works Changed the World in the Sixteenth Century - Buožytė, Eleonora (Senoji Lietuvos literatūra, 2017)
Grażyna Jurkowlaniec, Sprawczość rycin. Rzymska twórczość graficzna Tomasza Tretera i jej europejskie oddziaływanie, Kraków: Universitas, 2017, 400 p., 152 iliustr. ISBN: 97883-242-3117-1
Keywords: -