Gotthard Friedrich Stender of Courland and the Enlightenment in the Baltic lands in the European context - Briežkalne, Sanita (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
Gothards Frīdrichs Stenders (1714–1796) un apgaismība Baltijā Eiropas kontekstā / Gotthard Friedrich Stender (1714–1796) und die Aufklärung im Baltikum im europäischen Kontext / Gotthard Friedrich Stender (1714–1796) and the Enlightenment in the Baltics in European contexts, kolektīvā monogrāfija, sastādītāja Dr. philol. Māra Grudule, Rīga: Jelgavas tipogrāfija, 2018, 559 p.
Keywords: -