Annotations - Antanavičius, Darius; Keršienė, Dovilė; Narbutas, Sigitas; Nedzinskaitė, Živilė (Senoji Lietuvos literatūra, 2014)
Joanna Krauze-Karpińska, „Wirydarz poetycki“ Jakuba Teodora Trembeckiego. Studium filologiczne, (Studia Staropolskie. Series Nova, t. 24 (80)), Warszawa: Instytut Badań Literackich, Stowarzyszenie Pro Cultura Litteraria, 2009, 530 p. IS BN 978-83-61757-09-7 Epistolografia w dawnej Rzeczypospolitej, t. 1 (stulecia XV–XVII ), (ser. Biblioteka tradycji, Nr. XCVII ), redakcja Piotr Borek, Marceli Olma, Kraków: Collegium Columbinum, 2011, 393 p. IS BN 978-83-7624-049-7 Jan Konior SJ , Historia polsko-chińskich kontaktów kulturowych w XVII w. (na przykładzie misji jezuickich), Kraków: Akademia Ignatianum, Wydawnictwo WA M, 2013, 421 p. IS BN 987-83-7614-133-6 (Ignatianum), IS BN 978-83-7767-901-1 (WA M) Butlerio kelionės į Italiją ir Vokietiją 1779–1780 metais dienoraštis / Dziennik podróży Butlera do Włoch i Niemiec w latach 1779–1780, sudarė Arvydas Pacevičius, parengė Waldemar Chorążyczewski, Arvydas Pacevičius, Agnieszka Rosa, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2013, 580 p. IS BN 978-609-459-225-6 Kristijono Donelaičio rankraščiai = The Manuscripts of Kristijonas Donelaitis = Die Handschriften von Kristijonas Donelaitis: Fotografuotinis leidimas, parengė Mikas Vaicekauskas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2014. 100 p.: faksim. IS BN 978-609-425-123-8