Annotations - Antanavičius, Darius; Nedzinskaitė, Živilė (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Anna Reglińska-Jemioł, Formy taneczne w polskim teatrze jezuickim XVIII wieku, Poznań: Wydawnictwo Poznańskie, 2012, 552 p. ISBN 978-83-7177-875-9. Giedrė Jankevičiūtė, Mikas Vaicekauskas, Visagalė tradicija: Kristijono Donelaičio poemos Metai iliustracijos ir vaizdinis kanonas = An Omnipotent Tradition: The Illustrations and the Visual Canon of Kristijonas Donelaitis’s Poem Metai, studija su Pauliaus V. Subačiaus pratarme, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2013, 170 p. ISBN 978-609-425-105-4. Aviarium staropolskie, (Bibliotheca Curiosa, Nr. 19), oprac. Justyna Ratajczyk, Wrocław: Oficyna Wydawnicza Atut, 2014, 135 p. Валентина Соболь, Украïнське бароко: тексти i контексти, Warszawa: WUW, 2015, 382 p. ISBN 978-83-235-1939-3.