Nova, noua an nona ratio textus edendi? - Antanavičius, Darius (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Du laiškai / Two letters: Popiežiaus nuncijaus Luigi Lippomano ir kunigaikščio Mikalojaus Radvilo Juodojo polemika (1556) / A Controversy between Papal Nuncio Luigi Lippomano and Duke Nicolaus Radvilas the Black (1556), parengė / edited by Dainora Pociūtė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015, 475 p.