The Radvila’s Tapestry (translated from Latin by Eugenija Ulčinaitė) - Nevė, Matas; Ulčinaitė, Eugenija; Daukšienė, Ona (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Iš lotynų kalbos vertė ir komentavo Eugenija Ulčinaitė Redagavo, parengė ir komentarus papildė Ona Daukšienė