Reading the Collection of Papers on Kristijonas Donelaitis - Dilytė, Dalia (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
Kristijono Donelaičio reikšmės: Straipsnių rinkinys, sudarė Mikas Vaicekauskas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 547 p. ISBN 978-609-425-176-4.