Small Genres of Folklore on Lithuania Minor - Citavičiūtė, Liucija (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
Ona Aleknavičienė, Jokūbo Brodovskio patarlių, priežodžių ir mįslių rinkinys Litauische Sprichwörter und Rätsel. Monografija, kritinis leidimas su faksimile ir indeksais, Vilnius: Lietuvių kalbos institutas, 2014, 589 p. ISBN 978-609-411-087-0.