Annotations - Čiurinskas, Mintautas (Senoji Lietuvos literatūra, 2017)
Wioletta Pawlikowska-Butterwick, Liudas Jovaiša, Vilniaus ir Žemaičių katedrų kapitulų statutai = The statutes of the chapters of Vilna and Samogitia, Vilnius: Lietuvių katalikų mokslo akademija, 2015, 414 p.: faks. ISBN 978-9986-592-82-2 Lietuva–Italija: šimtmečių ryšiai, mokslinių straipsnių rinkinys, sudarytoja Daiva Mitrulevičiūtė, Vilnius: Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės valdovų rūmai, 2016, 695 p. ISBN 978-609-8061-46-8 Францыск Скарына: асоба, дзейнасць, спадчына, укладальнiк Аляксандр Груша, Мінск: Беларуская навука, 2017, 295 p. ISBN 978-985-08-2151-5