Annotations - Dilytė, Dalia; Jaskelevičiūtė, Simona; Nedzinskaitė, Živilė; Vaitkevičiūtė, Viktorija (Senoji Lietuvos literatūra, 2017)
Roman Marcinek, Rex vinorum: z dziejów węgrzyna w dawnej Polsce, Warszawa: Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2015, 471 p. ISBN 978-83-63580-51-3. Inga Liepaitė, Antanas Verbickas, Antano Baranausko asmeninė biblioteka: studija, Anykščiai: Antano Baranausko ir Antano Vienuolio-Žukausko memorialinis muziejus, 2016, 220 p. ISBN 978-9986-580-29-4. In laudes Ioannis Sobiescii. Rękopiśmienny zbiór emblematów z rysunkami Johanna Jakoba Rollosa, przekład Barbara Milewska-Waźbińska, wstęp i opracowanie Magdalena Górska i Barbara Milewska-Waźbińska, Warszawa: Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2016, 152 p. ISBN 978-83-63580-53-7. Sondra Rankelienė, Indrė Saudargienė, Bibliotheca curiosa, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2016, p. 172. ISBN 978-609-459-769-5 Lietuvių literatūros antologija, 1795–1831. Šviečiamasis klasicizmas. Preromantizmas, 1 t., sudarytoja Brigita Speičytė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 760 p. ISBN 978-609-425-173-3 Lietuvių literatūros antologija, 1795–1831. Šviečiamasis klasicizmas. Preromantizmas, 2 t., sudarytoja Brigita Speičytė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 534 p. ISBN 978-609-425-174-0 Motiejus Kazimieras Sarbievijus, Maršalo lazda, parodyta laidojant LDK maršalą Joną Stanislovą Sapiegą, sudarė Viktorija Vaitkevičiūtė, iš lenkų kalbos išvertė Eugenija Ulčinaitė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2017, 214 p. ISBN 978-609-425-200-6.