Annotations - Daukšienė, Ona; Vaškelienė, Asta (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
Lukiškių Dievo Motina: Atvaizdo istorijos studija, stebuklų knyga ir jos vertimas, studijos autorė ir knygos sudarytoja Tojana Račiūnaitė, iš lotynų k. vertė ir komentarus rašė Eglė Patiejūnienė, iš lenkų k. eiliuotus tekstus vertė ir komentarus rašė Regina Koženiauskienė, Vilnius: Vilniaus dailės akademijos leidykla, 2017, 514 p.: iliustr., faks. ISBN 978-609-447-241-1 Marta Wojtkowska-Maksymik, Źródła i sposób ujęcia kwestii kobiecej godności w O ślachetności a zacności płci niewieściej Macieja Wirzbięty, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Sub Lupa, 2017, 429 p.: iliustr. ISBN 978-83-64003-79-0 Radosław Grześkowiak, Dialogi dzieł dawnych. Studia o intertekstualności literatury staropolskiej, Gdańsk: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2018, 368 p.: iliustr. ISBN 978-83-7865-714-9