On Simonas Daukantas’s Orthography and Language Policy of the Riga Period (1827–1834) - Venckienė, Jurgita (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
Giedrius Subačius, Simono Daukanto Rygos ortografija (1827–1834): Monografija, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, 2018, 471 p. ISBN 978-609-8183-43-6.