An Important Contribution to the Studies on Early Latvian Poetry - Briežkalne, Sanita (Senoji Lietuvos literatūra, 2019)
Māra Grudule, Latviešu dzejas sākotne 16. un 17. gadsimtā kultūrvēsturiskos kontekstos: Monografija, Rīga: Latvijas Universitātes Literatūras, Folkloras un Mākslas Institūts, 2017, 415 p. ISBN 978-9984-893-25-9