I. Р. Корольов: Національна кооперативна комунікативна поведінка: від когніції до дискурсу: монографiя. - Likhachiova, Alla (Slavistica Vilnensis, 2019)
Киев: ВПЦ „Киевский университет“, 2018, 519 с. ISBN 978-966-439-985-9.