Tożsamość na styku kultur. Zbiór studiów. Tom 3. = Tapatybė kultūrų sankirtoje. Mokslinių straipsnių rinkinys. T. 3. - Dawlewicz, Mirosław (Slavistica Vilnensis, 2017)
Lietuvos edukologijos universitetas, Filologijos fakultetas, Lenkų kalbos, kultūros ir didaktikos centras; sudarė ir redagavo Irena Masoit ir Henrika Sokolovska. Vilnius: Lietuvos edukologijos universitetas: Lietuvos edukologijos universiteto leidykla, 2016, 420 p. ISSN 2335-7061, ISBN 978-609-471-058-2, eISBN 978-609-471-059-9. (Mirosław Dawlewicz, Wilno)