Vilniuje saugomų kirilinių rankraštinių knygų chronologinė apžvalga - Keršulytė, Edita (Slavistica Vilnensis, 2016)
Apžvalgos pagrindinis tikslas — paskelbti Vilniuje saugomų kirilinių rankraštinių knygų chronologinę rodyklę, kuri buvo sudaryta remiantis N. Morozovos katalogu Кириллические рукописные книги, хранящиеся в Вильнюсе: Каталог (2008). Analizuojant rodyklės duomenis mėginama glaustai apžvelgti Vilniuje saugomų kirilinių rankraštinių knygų chronologinę seką, kaitą ir statistinius duomenis.