Apie tarptautinę mokslinę konferenciją“Lietuvos totorių rankraščiai — nacionalinis turtas” (skiriama 100-osioms Ivano Luckevičiaus vardo kitabo radimo metinėms) - Girniuvienė, Tatjana (Slavistica Vilnensis, 2016)
...