Златоструй: старобългарски хомилетичен свод, създаден по инициатива на българския цар Симеон. Текстологическо и извороведско изследване. София: Авалон, 2013, 552 c. ISBN 978-954-9704-31-0. (M. Chistiakova, Vilnius) - Чистякова, Марина (Slavistica Vilnensis, 2016)
...