Farmacijos istorijos paveikslėliai naujausioje dr. Tauro Antano Meko knygoje - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2024)
Farmacijos istorikas, vaistininkas, biomedicinos mokslų daktaras Tauras Antanas Mekas pristato savo naujausią knygą ,,Žmonės ir vaistai. Farmacijos istorijos paveikslėliai“. Kukliai „istorijos paveikslėliais“ pavadintoje šimto puslapių knygoje autorius sutalpino svarbiausius Lietuvos farmacijos istorijos faktus, kurie atskleis skaitytojui paslaptingą farmacijos pasaulį.