Europos slaugytojų asociacijų federacijos pavasario Generalinės Asamblėjos ataskaita - Volodkaitė, Aušra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
2023 m. balandžio 13–14 d. Opatijoje (Kroatija) vyko Europos slaugytojų asociacijų federacijos (ESAF) pavasario Generalinė Asamblėja. Renginį organizavo Kroatijos slaugytojų asociacija, padedant ESAF biuro darbuotojams. Renginyje, pritarus Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Direktorių Tarybai, dalyvavo LSSO prezidentė Aušra Volodkaitė.