XIV Lietuvos greitosios medicinos pagalbos darbuotojų žaidynės - Freimanienė, Aušra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Prasidėjus rudeniui, Kauno mieste nuskambėjo XIV Lietuvos greitosios medicinos pagalbos (toliau – GMP) žaidynių automobilių parado sirenų garsai. Gaudžiančios sirenos pranešė, kad miesto centre tuoj bus daug netikėtų, įspūdingų reginių. GMP žaidynės jau tapo tradiciniu renginiu, kuris ne tik suburia jame dalyvaujančius GMP darbuotojus, bet ir leidžia jiems pasitikrinti savo turimas žinias, įgūdžius, padeda tobulinti profesinę kvalifikaciją. Šių metų GMP žaidynių organizatoriai: Lietuvos GMP įstaigų asociacija, Lietuvos skubiosios medicinos draugija, Krizių tyrimo centras, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Ekstremaliosios medicinos katedra, Lietuvos šaulių sąjunga, Krašto apsaugos ministerija ir kiti partneriai.
Keywords: XIV Lietuvos greitosios medicinos pagalba darbuotojų žaidynės