Vertingi leidiniai medicinos specialistams ir visiems, slaugantiems ligonius - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Lietuvos medicinos biblioteka pristato medicinos specialistams ir visiems, slaugantiems ligonius, vertingus leidinius.
Keywords: knygos; slauga