Efektyvaus bendravimo įgūdžių formavimas - Gedrimė, Lina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Parengta pagal Siobhan Chan publikaciją „16 ways to improve your communication skills with patiens (9 January 2020)“.
Keywords: efektyvus bendravimas; bendravimo įgūdžiai