Nauji leidiniai diabeto klausimais - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Naujų knygų diabeto tema pristatymas.
Keywords: Lietuvos medicinos bibliotekos informacija; knygos apie cukrinį diabetą