Aptarti aktualūs anesteziologijos ir intensyviosios terapijos slaugoje klausimai - Gedrimė, Lina; Didvalė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
2022 m. kovo 4 d. Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija surengė kasmetinę konferenciją „Slaugos aktualijos anesteziologijoje ir intensyviojoje terapijoje – 2022“.Renginyje dalyvavo 444 dalyviai: slaugos studentai, slaugos specialistai (anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojai, bendrosios praktikos slaugytojai, operacinės slaugytojai, paramedikai, perfuzininkai) iš įvairių Lietuvos miestų bei šiuo metu vykdantys slaugos praktiką Airijoje, Anglijoje, Jungtinėje Karalystėje.
Keywords: Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija; Ukrainos kolegų palaikymas