„Niekada nežinau, ką atneš nauja darbo diena, todėl esu pasiruošusi viskam.“ - Smagurauskaitė, Dalia (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytoją Valeriją Popovą kalbina VšĮ Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės Dokumentų valdymo ir komunikacijos skyriaus vyr. specialistė Dalia Smagurauskaitė.
Keywords: anestezija; operacinė