Mokomoji knyga slaugytojo padėjėjui - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Autorių kolektyvo parengta mokomoji knyga skirta slaugytojo padėjėjo specialybės mokiniams.
Keywords: Lietuvos medicinos bibliotekos informacija; knygos