Aktuali literatūra onkologinių susirgimų klausimais - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Aktuali literatūra onkologinių susirgimų klausimais.
Keywords: Lietuvos medicinos bibliotekos informacija; knygos; onkologiniai susirgimai