Skiepų įrašų klastojimas – nesuderinamas su mediko profesine veikla - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Valstybinę akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybą prie Sveikatos apsaugos ministerijos pastaruoju metu pasiekia informacija apie asmens sveikatos priežiūros specialistų, gydytojų ir slaugytojų, bandymus klastoti dokumentus ir įrašus sistemose dėl COVID-19 skiepų. Dėl tokių veiksmų galima ne tik baudžiamoji atsakomybė, bet ir licencijos praradimas.
Keywords: Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija; COVID – 19 vakcinacija; skiepų įrašų klastojimas