Pasidalinta onkologinių pacientų priežiūros žiniomis ir praktine patirtimi - Zadoreckaitė, Nijolė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Nacionalinis vėžio institutas, Lietuvos onkologų draugija, Lietuvos operacinės slaugytojų draugija, tęsdami konferencijų ciklą onkologijos temomis, š. m. lapkričio 12 d. sukvietė šalies slaugos specialistus į respublikinę mokslinę-praktinę konferenciją ,,Paciento gyvenimo kokybės pokyčiai sergant onkologine liga“.
Keywords: Nacionalinis vėžio institutas; konferencija slaugytojams; paciento gyvenimo kokybė